Atlas este un proiect global desfasurat de Corporatia Alticor, din care face parte Amway, pentru schimbarea intregului sistem informatic al organizatiei. Este un proiect complex, la nivel global, care se desfasoara in mai multe etape.

“O prioritate strategica pentru Amway Europa, Atlas este un proiect complex ce necesita foarte mult timp si implicare. George Popescu a fost considerat candidatul ideal pentru aceasta pozitie cheie, datorita experientei sale atat in domeniul IT, cat si in management", se arata intr-un comunicat al companiei.

Popescu va incepe noua activitate imediat ce va fi recrutat un nou General Manager pentru Amway Romania, cel mai tarziu in ianuarie 2012.

George Popescu si-a inceput cariera la Amway in 1997 ca Programator – Analist IT, a fost Software Developer la Amway Corporation - USA pana in 2002, cand a fost promovat ca IT Project Manager pentru Europa de est.

Citeste si:

In ultimii sase ani, George Popescu a fost general manager pentru Amway Romania, una dintre cele mai mari companii de vanzari directe de pe piata.

In perioada 2010 - 2011, el a fost presedintele Asociatiei Companiilor de Vanzari Directe din Romania, organizatie care include cei mai importanti jucatori din domeniul vanzarilor directe: Amway, Avon, Oriflame, Herbalife, Zepter, GNLD, Capranera.

Amway Romania a fost infiintata in 1997, iar in prezent isi desfasoara activitatea la nivelul intregii tari prin intermediul unei forte de vanzari de 50.000 de Intreprinzatori Privati Autorizati Amway si 35 de angajati, iar sediul companiei se afla in Bucuresti.