Brandul danez de bijuterii Pandora lanseaza pe 17 septembrie primul magazin din Romania in centrul comercial AFI Palace Cotroceni.
„Inaugurarea primului magazin Pandora din Romania reprezinta un pas important in strategia globala de extindere a acestui renumit brand international”, a declarat Lucian Adochitei, reprezentantul Pandora in Romania.

Magazinul din centrul comercial Afi Palace Cotroceni are 64 de metri patrati si pune la dispozitia clientilor toate gamele brandului.

Investitia in noul magazin se ridica la 300.000 euro, potrivit reprezentantilor companiei in Romania.

Fondata in 1982, reteaua Pandora este prezenta in peste 30 de tari, avand peste 10.000 de retaileri si 200 de concept stores.

In primul trimestru al acestui an, compania a inregistrat o crestere de 41% a veniturilor la nivel mondial, pana la 234,3 milioane euro, cu o crestere de 90,7% a profitului net, la 69 milioane euro, potrivit unui raport intern.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri