Furnizorul de tichete de masa Accor Services a lansat ieri primele tichete de masa pentru servicii de lux, care se adreseaza salariatilor bine platiti
Compliments Prestige este un tichet valoric care ofera acces la servicii de lux. Deocamdata, produsul va fi distribuit doar in Bucuresti, in citeva locatii selectionate. Tichetele vor putea fi folosite in locatiile partenerilor afiliati ai Accor Services care vor accepta plata cu astfel de tichete. Noul produs va fi valabil in restaurante, hoteluri, saloane de frumusete si sport, dar si in galerii de arta si muzee.

Beneficii pentru top management

Tichetele Compliments Prestige au o valoare nominala cuprinsa intre 25 si 50 de lei noi. Potrivit reprezentantilor companiei Accor Services, produsul a fost lansat, in principal, la cererea companiilor internationale care activeaza in Romania.

Este o solutie eleganta pentru recompensarea partenerilor de afaceri si a salariatilor de top, a declarat Cristina Marin, Product Manager Compliments Prestige.

Noile tichete beneficiaza de deductibilitate fiscala si exonerare de taxe si impozite, in conformitate cu legislatia privind Codul fiscal. Produsul este disponibil momentan doar in Bucuresti. Potrivit Cristinei Marin, compania vizeaza extinderea in cel putin cinci orase din Romania in urmatorii doi ani. Pe piata autohtona, furnizorul de tichete de masa distribuie produsele Ticket Restaurant catre 18.000 de companii, a caror numar total de angajati se cifreaza la 640.000, Ticket Cadou utilizate in peste 19.000 de magazine si Ticket Assist pentru asistenta sociala.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri