Peste 15.000 de tineri sunt asteptati in perioada 28-29 octombrie la cea de-a 11a editie a targului de cariera Angajatori de Top, care va avea loc la Sala Palatului. Afla care sunt cele 75 de companii care vor veni in intampinarea tinerilor cu locuri de munca in cele doua zile de targ.
“In cele doua zile de targ, peste 15.000 de tineri profesionisti, studenti, masteranzi si proaspat absolventi interesati sa-si dezvolte o cariera in domeniile IT&C, financiar-bancar, outsourcing, inginerie, marketing si vanzari vor avea ocazia de a intra in dialog cu cei mai activi angajatori din Romania”, se arata intr-un comunicat.

Printre companiile care au confirmat prezenta in cadrul evenimentului se numara Accenture, BitDefender, Kraft Foods România, Dell Services, Vodafone, L’Oreal, Nestlé, Lidl România, BCR, Microsoft, BRD Groupe Société Generale, Ericsson, Google, Adobe, Optaros, JTI, Coca-Cola HBC, Oracle, HP, Pepsico, Infineon Technologies România, Genpact, WNS România, TeamNet Collaborate, 1&1 Internet Development, Raiffeisen Bank, Michelin, Nokia Siemens Networks, Computer Generated Solutions, Electronics Arts, KPMG, Bearing Point, Ubisoft Romania, Netop, Baumax si altele.

“La aceasta editie ne asteptam ca vor participa peste 90 de companii, iar pana in acest moment 75 au confirmat prezenta in cele doua zile ale evenimentului. Printre angajatorii cu planuri mari de recrutare in aceasta toamna am observat un interes crescut al companiilor ce reprezinta industriile IT, telecom si outsourcing”, a declarat Adrian Stanescu, Project Manager Angajatori de Top.

Angajatori de Top este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de tinere talente cu potential si dorinta de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri