Mircea Danut Popescu, in varsta de 40 de ani. absolvent al Facultatii de Matematica a Universitatii Babes-Bolyai si detinator al unui masterat in administrarea afacerilor de la Open University Business School a devenit director general al companiei cu sediul in municipiul Turda.

Mircea Popescu si-a petrecut ultima treime a carierei de pana acum intr-un domeniu inrudit cu acela in care activeaza Saint-Gobain Construction Products - Weber, construind atat afacerile, cat si fabrica din Romania, ale producatorului austriac de polistiren expandat Hirsch Porozell. Alaturarea de echipa Weber ii va da prilejul de a aplica experientele profesionale personale reusite, in vederea atingerii obiectivelor ambitioase stabilite de Grup.

Saint-Gobain Construction Products Romania - Weber este unul dintre liderii pietei romanesti a solutiilor in domeniul placarilor ceramice, termoizolatiilor, finisajelor de fatade, mortarelor si zidariilor.

Citeste si:

Aproximativ 130 de angajati lucreaza in cele doua fabrici ale companiei de la Turda si Branesti, Ilfov, fabrici care au o capacitate de productie anuala cumulata de peste 150.000 de tone. O parte dintre acestia opereaza o retea de distributie care acopera intreaga tara prin cele sase centre logistice (Suceava, Constanta, Baia Mare, Iasi, Craiova si Timisoara).

Grupul francez Saint-Gobain este lider mondial in domeniul materialelor de constructii, operand in 64 de tari si numarand aproximativ 190.000 de anajati la nivel mondial.