Noua unitate medicala se afla pe strada Dr. Grozovici (sector 2) si ofera, printre altele, servicii din sfera cardiologiei, dermatologiei, endocrinologiei, medicinei interne, psihiatriei, urologiei, ostreticii si ginecologiei, ortopediei.

Compania va deschide pana la finele anului un spital de 50 de paturi, in nordul Capitalei. Investitia se va cifra la 20 de milioane de euro, excluzand cheltuielile curente, potrivit unor declaratii anterioare ale oficialilor Medicover.

Furnizorul de servicii medicale private mai detine, din 2010, un teren in zona Pipera, pe care urmeaza sa construiasca un alt spital, cu 150-200 de paturi. Inca nu s-a stabilit data exacta a demararii lucrarilor pentru aceasta unitate spitaliceasca.

Citeste si:

In prezent, reteaua Medicover din Romania este formata din patru clinici in Bucuresti si cate una la Cluj-Napoca, Constanta, Focsani, Iasi, Ploiesti, Timisoara si Brasov.

Pentru anul acesta, grupul Medicover (Suedia) estimeaza pentru piata romaneasca o cifra de afaceri de 30-35 de milioane de euro, incluzand rezultatele retelei de laboratoare de analize medicale Synevo, in crestere cu 22% fata de 2010. Suedezii au finalizat in decembrie 2010 o investitie de 15 milioane de euro intr-un nou laborator. In total, Medicover opereaza 13 laboratoare Synevo in toata tara.