Compania Diverta, membra a RTC Holding, va deschide primele magazine in sistem de franciza pana la sfarsitul acestui an. Lansarea francizei face parte din planul de dezvoltare al companiei, care include extinderea retelei de magazine.
Diverta detine in acest moment o retea de 48 de magazine, la nivel national, cu o suprafata totala de 20.000 de metri patrati.

Viitoarele magazine in sistem de franciza vor comercializa intreaga gama de produse si vor beneficia de suportul logistic si de achizitii al Diverta, de marketing si resurse umane. Investitia initiala pentru deschiderea unui magazin incepe de la 150 de euro pe metru patrat. Taxa de intrare este zero.

Diverta pune la dispozitia viitorilor parteneri o gama larga de produse la preturi de achizitie avantajoase si vrea sa atraga intreprinzatori locali cu o buna cunoastere a pietei, pentru un business profitabil de ambele parti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri