Ariston Thermo Romania a transformat stadionul Ilie Oana din Ploiesti in prima arena ecologica din Romania. Compania a sprijinit Municipalitatea din Ploiesti cu o instalatie solara completa si un sistem de centrale termice in condensare ce au fost deja montate pe stadion.
Ariston nu sprijina pentru prima data fotbalul ploiestean. Compania a devenit sponsor al echipei FC Petrolul inca din sezonul competitional trecut.

“Am fost impresionati de eforturile Municipalitatii in ridicarea acestui stadion la standarde internationale. In plus, am fost convinsi ca echipa FC Petrolul, una cu traditie in fotbalul romanesc, va ajunge din nou in Liga 1, acolo unde ii este locul si am dorit sa ne asociem cu aceste doua exemple de perseverenta si succes”, a declarat Catalin Draguleanu, directorul de vanzari al Ariston Thermo Romania.

Sistemul solar dat in folosinta de Ariston Municipalitatii Ploiesti in vederea dotarii stadionului Ilie Oana este alcatuit din 8 panouri solare Kairos XP H, aduse pentru prima data in Romania special pentru acest proiect. Utilizarea sistemului solar reduce consumul de energie si facturile aferente, acoperind necesarul de apa calda menajera pana la 70%.

In plus, bateria de centrale termice in condensare are o putere totala de 245 kw si este conectata la doua rezervoare de 1.000 litri fiecare. Sistemele de panouri solare si centrale termice montate pe stadionul Ilie Oana vor asigura atat apa calda cat si incalzirea intregului complex. Ariston va realiza, de asemenea, mentenata pe intreaga perioada de viata a produselor oferite.

Potrivit reprezentantului Ariston, valoarea totala de piata a sistemelor instalate la stadionului Ilie Oana din Ploiesti este de aproximativ 100.000 de lei (cca. 24.000 de euro).

Singura arena eco din Romania, stadionul Ilie Oana, a fost inaugurata la finele saptamanii trecute printr-un meci intre o echipa alcatuita din fostele glorii ale FC Petrolul si o alta formata din fosti jucatori de renume ai nationalei, precum Gheorghe Hagi si Gica Popescu. La eveniment au participat aproximativ 15.000 de persoane, meciul fiind precedat de un concert de muzica simfonica.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri