Compania de servicii de logistica si curierat TCE Holding, parte a grupului RTC, controlat de omul de afaceri Octavian Radu, a transportat in primele 6 luni un volum de marfa cu 10% mai mare decat in ianuarie-iunie 2010.
“O astfel de situatie este generata de cresterea numarului de clienti cu aproximatv 7 procente, dar se sprijina si pe noi linii de business, cum ar fi serviciul TCE Worldwide sau serviciile postale”, a declarat Sorin Sofian, CEO TCE Holding.

O alta sursa de crestere a cantitatii de marfa transportata de TCE Holding vine din personalizarea resurselor din serviciul de grupaj (Less Then truck Load just in time), serviciu care transporta paleti de oriunde pana oriunde in tara in 24 de ore, pentru industrii care au nevoie de transport specific.

Evolutia economiei autohtone din ultimii doi ani a facut ca o serie de rute si zone ale tarii sa devina mai importante decat altele. Daca la jumatatea acestui an Bucurestiul a ramas pe primul loc ca importanta in businessul TCE Holding cu 30 de procente din volumele generate, Timisoara cu 7 procente din rulajele generate, un occupant confortabil pana acum al locului 2 in aceasta ierarhie, a fost detronata de Cluj care a ajuns sa genereze volume de pana la 10 procente din rulajul total al holdingului.

“In momentul de fata lucram din plin cu doua hub-uri principale, Bucuresti si Brasov, iar in Bacau si Cluj operam minihub-uri cu personal care lucreaza in 2 sau 3 schimburi”, a mai spus Sofian.

In acest an, TCE Holding a inregistrat o consolidare a clientilor cu plata ramburs, o nisa de business traditionala pentru transportator.

“Dincolo de persoanele pe care le deservim si care cumpara din Romania, avem o nisa de clienti interesati sa-si achizitioneze produse din Marea Britanie. Pentru acestia a inceput sa functioneze serviciul Buy from UK prin care aducem produse achizitionate de personae fizice din Romania de pe site-uri cu sediul in Marea Britanie. Am rezolvat chiar si problema acelor companii din Regatul Unit care nu accepta carduri romanesti. Noi cumparam produsele pentru clientii romani si le aducem in tara pe roti, pentru a pastra un cost cat mai scazut”, a adaugat Sofian.

La finele anului trecut, TCE Holding a generat un rulaj de 19 milioane euro si numara aproximativ 1100 de angajati. In primele trei luni ale acestui an cifra de afaceri a TCE Holding a fost de 4,9 milioane euro.

TCE Holding functioneaza pe 8 linii de business, TCE Courier - curierat rapid national si international; TCE Same Day - curierat expres loco, cu livrare in ½ - 6 ore; TCE Cargo - servicii de grupaj cargo; TCE Post - servicii postale private la nivel national si international, alternativa la serviciile postale publice; TCE Spedition - casa de expeditie; TCE Warehouse - servicii de depozitare; TCE Servcom - suntem singura companie de logistica care ofera merchandising si servicii comerciale de receptie la mass-market, TCE Worldwide ofera servicii de curierat si cargo international, cu timp de tranzit de maxim 4 zile, catre orice destinatie internationala.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri