Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, sustine ca de la inceperea programului de restructurare a companiilor aflate in subordinea institutiei pe care o conduce acestea au inceput sa-si reduca pierderile, iar unele dintre ele chiar au intrat pe profit, potrivit Mediafax.
"Culegem roadele, daca putem spune roadele, ale procesului de restructurare. La opt luni deja am evaluat ce s-a intamplat in companiile noastre. Dau doar doua exemple, daca discutam despre CFR Infrastructura a reusit dupa inceperea programului de restructurare si reforma sa-si reduca pierderile cu 47 la suta, cu 65 la suta si-a redus pierderile CFR Marfa si mai mult decat atat incepand cu luna iulie merge pe profit", a afirmat Boagiu, vineri, la Constanta.

Ea a mai spus ca ministerul este in grafic si cu partea de angajare a managerilor privati in companii.

"Suntem in grafic si cu partea de angajare a managerilor privati. De altfel, prima intrebare pe care i-am pus-o domnului prim-ministru cand am intrat in Guvern a fost de ce nu avem management privat, deci sunt un suporter al acestei idei pentru ca nu poti sa ceri eficienta unor manageri in conditiile in care nu le stabilesti tinte clare si tintele nu sunt pana la urma si recompensate prin activitatea pe care ei o desfasoara", a spus Boagiu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri