De la inceputul acestei luni, Madalina Racovitan (foto) va ocupa functia de partener al diviziei de consultanta fiscala, iar Speranta Munteanu - partener al diviziei de consultanta financiara - tranzactii si restructurari, potrivit unui comunicat de presa transmis de KPMG.

Madalina Racovitan lucreaza la KPMG din 1999. De-a lungul timpului, ea a fost implicata in proiecte axate pe impozitarea persoanelor fizice, dezvoltand pe parcursul unei perioade de cativa ani echipa International Executive Services (IES) din cadrul KPMG Romania. Racovitan a coordonat misiuni fiscale pentru industria petroliera, electronica, software, alimente si bauturi.

Speranta Munteanu s-a alaturat KPMG anul acesta. Ea a acumulat experienta in domeniul insolventei si restructurarii, concomitent implicandu-se in dezvoltarea organismelor profesionale de evaluatori, de practicieni in insolventa si restructurari.

Citeste si:

„Vrem sa ne pastram pozitia de lider al consultantei in domeniul restructurarii pe piata din Romania", a declarat Munteanu.

Tot de la 1 octombrie, Daniela Oprescu este director al diviziei de consultanta fiscala - servicii fiscale pentru expatriati, Teodora Alecu - director al diviziei de consultanta fiscala - preturi de transfer, Mihai Rada - director consultanta in management, sectorul tehnologie, media si telecomunicatii si Cristian Itu, director consultanta in management si sector public.

KPMG este o retea globala de firme de servicii profesionale care furnizeaza servicii de audit, consultanta fiscala si in domeniul afacerilor. In Romania si Republica Moldova, KPMG isi desfasoara activitatea in cadrul celor sase birouri din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Chisinau. In prezent, compania are 600 de angajati si parteneri, atat cetateni romani, cat si straini.