Retailerul Mega Image va deschide pe 13 si 14 octombrie doua magazine in Bucuresti, unul in Piata Iancului, iar celalalt in Piata Domenii, ajungand astfel la 96 de unitati la nivel national, au declarat agentiei Mediafax reprezentantii companiei.
Unitatea din Piata Iancului va fi deschisa in spatiul pe care l-a ocupat in ultimii ani magazinul Domo, iar cealalta va fi inaugurata in incinta Pietei Domenii.

In prezent, reteaua Mega Image numara 94 de magazine, fara a tine cont de unitatile G'market recent achizitionate. Delhaize, proprietarul Mega Image, a preluat cele trei magazine G'market pe care compania turca Anchor Group le detinea in Bucuresti, grupul belgian asteaptand in prezent avizul Consiliului Concurentei.

Mega Image a anuntat ca investeste in acest an circa 50 de milioane de euro in deschiderea a unui depozit si a 23 de magazine, expansiunea retelei vizand in principal deschiderea de supermarketuri Mega Image, majoritatea in Bucuresti si la periferia Capitalei.

Reteaua Mega Image este prezenta in Romania din 1995.

Grupul Delhaize a inregistrat in 2010 venituri de 20,8 miliarde de euro, in crestere cu 4,6% fata de 2009.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri