Khaled El Solh (37 de ani) are peste 11 ani de activitate in cadrul echipei de management Caroli Foods Group, ocupand pozitia de executiv in mai multe divizii-cheie ale companiei.

"Caroli Foods Group este principalul jucator in industria romaneasca de mezeluri si credem ca aceasta pozitie atrage dupa sine nu numai recunoastere, ci si responsabilitate. Responsabilitatea asumata a noului CEO este de a construi o companie mai buna pentru angajatii nostri, pentru consumatorii nostri, pentru parteneri si pentru comunitate", au declarat, intr-un comunicat, membrii board-ului Caroli Foods Group.

Board-ul Caroli Foods Group este compus din Talal El Solh - reprezentantul familiei El Solh, Robert Sharpe, Haluk Akdemir si Eric Debarnot.

Caroli Foods Group a fost infiintat in 2010 prin unificarea operatiunilor din Romania ale companiilor Caroli Foods Group si Campofrio Food Group sub forma unui joint venture.

Citeste si:

Grupul spaniol Campofrio a cedat anul trecut actiunile detinute la subsidiara din Romania Tabco Campofrio si a platit 12,3 milioane de euro pentru a detine 49% din capitalul Caroli Foods Group.

Compania mai detine o singura unitate de productie la Pitesti, dupa ce in iulie a inchis unitatea din Tulcea.

Printre principalii competitori de pe piata interna a mezelurilor ai Caroli Foods se numara Cris Tim, Aldis, Angst si H&E Reinert.