Caroli Foods Group, cu activitati pe piata mezelurilor, are incepand de luni, 10 octombrie, un nou director executiv, Khaled El Solh, numit in locul lui Haluk Akdemir, care va continua ca membru in board-ul grupului.

Khaled El Solh (37 de ani) are peste 11 ani de activitate in cadrul echipei de management Caroli Foods Group, ocupand pozitia de executiv in mai multe divizii-cheie ale companiei.

"Caroli Foods Group este principalul jucator in industria romaneasca de mezeluri si credem ca aceasta pozitie atrage dupa sine nu numai recunoastere, ci si responsabilitate. Responsabilitatea asumata a noului CEO este de a construi o companie mai buna pentru angajatii nostri, pentru consumatorii nostri, pentru parteneri si pentru comunitate", au declarat, intr-un comunicat, membrii board-ului Caroli Foods Group.

Board-ul Caroli Foods Group este compus din Talal El Solh - reprezentantul familiei El Solh, Robert Sharpe, Haluk Akdemir si Eric Debarnot.

Caroli Foods Group a fost infiintat in 2010 prin unificarea operatiunilor din Romania ale companiilor Caroli Foods Group si Campofrio Food Group sub forma unui joint venture.

Grupul spaniol Campofrio a cedat anul trecut actiunile detinute la subsidiara din Romania Tabco Campofrio si a platit 12,3 milioane de euro pentru a detine 49% din capitalul Caroli Foods Group.

Compania mai detine o singura unitate de productie la Pitesti, dupa ce in iulie a inchis unitatea din Tulcea.

Printre principalii competitori de pe piata interna a mezelurilor ai Caroli Foods se numara Cris Tim, Aldis, Angst si H&E Reinert.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Lidl deschide inca un magazin in Bucuresti