Cu un design rafinat si avangardist si servicii premium, va atrage atât segmentul corporate, cât si segmentul VIP,exclusivist. Cu acest prilej, reprezentantul companiei s-a referit si la tendintele generale din acest domeniu. Odata cu deschiderea acestui nou club, WorldClass va lansa si parteneriatul cu Les Mills, un lider de piata pe segmentul group fitness, devenind partener exclusiv: „Vom introduce pentru inceput trei concepte: BODYPUMP, BODYCOMBAT, CXWORKS, urmand ca din primavara sa aducem si alte concepte in programul nostru”, a declarat Vasilescu referindu-se la parteneriatul cu Les Mills.

Noul club are 3.000 mp si ofera: vestiare VIP, functional training studio, gym si cardio, 250 mp pentru aerobic, spatiu pentu cycling de 68 mp, piscina interioara si zone de relaxare, zona de masaj si spa, jacuzzi cald si rece, sauna cu abur, umed si uscat si personal training.
In privinta antrenorilor si instructorilor, noul club va utiliza atat nume consacrate din industria fitnessului intern, precum Anca Bucur, cat si instructori internationali, cum ar fi Peter Ambjorn, Richmond Bachia si Per Markussen.


Referindu-se la modul in care publicul din Romania apreciaza activitatile sportive, reprezentantul WorldClass remarca o schimbare de atitudine.


“Pot spune ca in ultimii ani mentalitatea s-a mai schimbat si la noi. Romanii merg la sala pentru a intretine un corp armonios si sanatos, pentru increderea in sine, pentru o viata mai buna. Cu toate acestea, exista inca persoane care fac sport pentru ca este in trend, doar din motive de sanatate impuse de doctori, sau pentru a interactiona cu alte persoane”, subliniind necesitatea de a gasi cele mai bune metode prin care ne putem mentine motivatia de a face sport: Cred ca foarte important este sa avem o motivatie si un scop bine definite atunci când pornim la drum. De asemenea, este nevoie si de un plan bine pus la punct cand ne apucam de sport. Un ajutor substantial ar fi antrenamentul cu un antrenor personal sau chiar si cu un partener”.

Vasilescu ne aminteste si de alimentatia care joaca un rol important , insa este de parere ca multor romani stilul de viata nu le faciliteaza o alimentatie corecta, nici din punct de vedere al calitatii nutritionale, nici al orelor de masa.