Grupul american Honeywell analizeaza constructia unei fabrici de placute de frana langa Ploiesti, iar productia, care ar putea fi lansata pana la sfarsitul anului urmator, ar fi destinata autovehiculelor de pe piata europeana.
Fabrica de la Ploiesti ar fi prima unitate de productie a Honeywell in Europa echipata complet cu linii de productie folosind tehnologie de ultima ora Hot Press, potrivit unui comunicat al Honeywell. Tehnologia Hot Press asigura o calitate mai buna, creste eficienta energetica si timpul de livare, reducand costul pe ansamblu al productiei.

"Noua fabrica din Romania ar permite Honeywell sa opereze mai aproape de capacitatile de productie din Europa de Est ale clientilor grupului, concomitent cu investitii in solutiile considerate cele mai bune pentru productia de placute de frana", a declarat Rainer Bostel, sef de divizie la Honeywell.

Grupul este prezent in Romania prin doua fabrici, de sisteme electronice de siguranta vietii si securitate la Lugoj, respectiv de turbosuflante la Bucuresti, dar si cu o reprezentanta de vanzari. Operatiunile din Romania ale Honeywell includ aproximativ 1.300 de angajati in cadrul diviziilor Automatizare si Control si Sisteme de Transport.

Honeywell este un grup industrial din Statele Unite, cu activitati in domenii precum industria aerospatiala si aparare, auto, energie, sectorul chimica sau cel petrolier.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri