Interprime Properties, parte a grupului suedez IKEA, va finaliza pana la sfarsitul anului procesul de alegere a firmei de arhitectura pentru proiectul imobiliar pe care compania are in plan sa-l construiasca pe fosta platforma industriala Timpuri Noi, potrivit Mediafax.
"Lucram la competitia pentru alegerea firmei de arhitectura si speram ca pana la sfarsitul anului sa finalizam procesul de selectare. Dupa aceasta faza o sa vedem care sunt pasii urmatori. Vom stabili ce suprafata vom construi, care sunt proportiile celor trei componente, rezidential, birouri si retail. Este un proiect mare, iar pregatirea necesita mult timp, nu pot sa estimez cand vom incepe constructia", a declarat Antoniu Panait, managing director Interprime Properties.

El a aratat ca activitatea Interprime Properties se va concentra pe acest proiect, care va fi inceput cat mai repede.

Interprime Properties a cumparat anul trecut platforma Timpuri Noi, de pe Splaiul Unirii, cu o suprafata de 51.000 de metri patrati, pentru care a platit 34,6 milioane de euro. Compania este o subsidiara a Inter IKEA Center Group, responsabila de realizarea unor proiecte imobiliare independente de activitatea cu mobilier.

Grupul suedez IKEA, controlat de miliardarul Ingvar Kamprad, detine un singur magazin in Romania, in parcul de retail Baneasa. Grupul are peste 300 de magazine in 37 de tari, din care 268 operate direct si restul de 33 prin francize locale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri