Furnizorul de servicii medicale MedLife a inaugurat, la inceputul acestei saptamani, Centrul de Excelenta in Dermatologie Estetica DermaLife, in urma unei investitii de 1 milion de euro.
Noua clinica reuneste mai multe cabinete medicale, precum si un bloc operator care include un stationar pentru recuperare postoperatorie, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

"Ne propunem ca in cadrul noii clinici sa oferim toata gama de servicii de dermatologie: de la investigatii specifice bolilor de piele, pana la diagnostic si tratament", a declarat Viviana Iordache, medic specialist dermatolog si coordonatorul DermaLife.

Clinica este cel de-al 7-lea centru ultraspecializat detinut de MedLife. Celelalte centre sunt specializate in medicina materno-fetala umana, psihiatrie si psihoterapie, gastroenterologie, proctologie, osteoporoza, obezitate si boli tirodiene, fiziokinetoterapie si recuperare medicala.

Fondata in 1996, MedLife cuprinde un lant format din 9 hiperclinici, 8 laboratoare de analize, 4 spitale, 3 maternitati, 28 de centre medicale generaliste si 7 centre cu specializare unica (ultraspecializate).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri