Cinnamon Bake&Roll, compania care detine franciza pentru brutariile americane Cinnabon, a deschis o noua locatie la Constanta, in mall-ul Maritimo Shopping Center. Investitia in brutarie a fost de 53.000 de euro.

„Decizia de a deschide o brutarie la Constanta a venit ca urmare a mesajelor primite din partea clientilor nostri, cei care ne-au gustat produsele si in final s-au declarat indragostiti de mirosul si gustul lor. Totodata, inaugurarea noii locatii inseamna si lansarea unui nou concept, Cinnabon Kiosk, o brutarie cu un spatiu ceva mai mic, dar la fel de eficienta si gata sa ofere aceleasi „rasfaturi putin vinovate” cu care i-am obisnuit pe clientii nostri”, a declarat Cristina Porumbel, asistent de marketing Cinnabon Romania.

Acestia au adaugat ca deschiderea noii brutarii, cu o suprafata de 49 mp, a generat 10 locuri de munca si estimeaza ca in primul an de functionare, cifra de afaceri a unitatii va fi de aproximativ 153.000 de euro.

Fondat in Seattle, in 1985, brandul are peste 600 de locatii in franciza din 30 de tari din intreaga lume. In prezent, ocupa pozitia de lider la nivel mondial in randul producatorilor de rulouri cu scortisoara.

Lantul international de brutarii Cinnabon se afla in Romania din octombrie 2009, iar pana in prezent a inaugurat 5 locatii, doua in Baneasa Shopping City, una in Sun Plaza si doua in AFI Palace Cotroceni.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Liviu Ungureanu, noul director general al La Casa