Chief Executive Officers Club International (CEO Clubs), una dintre cele mai prestigioase organizatii de business din intreaga lume, care reuneste antreprenori si executivi de top, isi deschide o filiala in Romania. Membrii CEO Clubs din Romania conduc organizatii care valoreaza peste 1 miliard de euro.
Lansarea oficiala a CEO Clubs Romania va avea loc pe data de 7 decembrie 2011, in Bucuresti.

La eveniment vor participa peste 100 de executivi de top din mari companii internationale care sunt afiliate CEO Clubs, precum si fondatorul organizatiei, americanul Joseph Mancuso.

Evenimentul de lansare va consta dintr-un forum de discutii, unde vor participa lideri internationali din domeniul coaching si change management adresat executivilor de top.

CEO Clubs a fost infiintata in SUA in urma cu 34 de ani si in prezent detine filiale in SUA, Africa de Sud, India, Europa, China. Organizatia este deschisa exclusiv executivilor de top a caror companii inregistreaza cifre de afaceri anuale de peste 10 milioane euro. CEO Clubs isi recruteaza membrii in baza unor criterii stricte de calitate, realizari si cultura.

In prezent, CEO Clubs Romania are 20 de membri, executivi de top din domenii precum bancar, FMCG, retail si constructii. Acestia conduc in Romania companii a caror valoare este estimata la peste 1 miliard de euro. In

baza unor statistici interne, CEO Clubs este format din barbati, romani si expati, cu o medie de varsta de 46 de ani.

“CEO Clubs este un brand premium si exclusivist la nivel international, datorita puterii si know how-ului detinut de membrii sai. Printre acestia, regasim nume precum Steve Forbes, Michael Bloomberg si Donald Trump, care, prin viziunea lor, au inovat domeniul antreprenoriatului. Planuim sa formam si in Romania un grup select de lideri si sa punem bazele unei organizatii de networking eficiente. Cei 34 de ani de experienta ne-au ajutat sa intelegem ca performanta liderilor se transforma mereu in beneficii directe pentru societate”, a declarat Sotiris Chatzidakis, vicepresedinte executiv CEO Clubs Europa de Est.

Prin aderarea la CEO Clubs Int’l – Romania, membrii beneficiaza de acces lunar la evenimente de networking locale si internationale, cursuri de coaching pentru executivii de top, pot participa la delegatii de afaceri in tari precum: USA, China, Emiratele Arabe Unite si altele. Alte beneficii includ acces VIP in cluburi de sport, statiuni de lux si oferte speciale din partea altor membri si parteneri ai clubului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri