Franke Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria de sisteme incorporabile pentru utilarea bucatariei, a inaugurat un nou showroom in Cluj Napoca, pe o suprafata de 300 metri. Afla cate unitati vrea sa mai deschida pana la finele anului.
In noul showroom sunt prezentate produse reprezentive ale Franke, de la sisteme complete care cuprind cuptor, plita, hota, chiuveta, baterie, expuse intr-un ambient nou, la mobila de calitate.

Pana la sfarsitul anului Franke va deschide alte 5 showroom-uri, toate urmand sa fie amenajate conform unui concept de design integrat.

Franke Romania este parte a diviziei Kitchen Systems Group din corporatia multinationala Franke Artemis si activeaza pe piata locala din anul 1998, fiind lider pe piata autohtona de echipamente incorporabile pentru bucatarii destinate uzului casnic, potrivit datelor proprii.

In prezent , compania numara 35 de angajati si detine in portofoliu peste 1.500 de produse diferite.

Produsele comercializate de companie sunt produse in proportie de 95% in Italia, iar restul sunt importate din Scotia, Germania si Elvetia.

Franke Romania desfasoara activitati de export in Moldova.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri