Producatorul de petrol si gaze OMV Petrom (SNP) a cumparat in luna septembrie servicii de mentenanta si de transport de materiale in valoare totala de aproximativ 100 milioane de euro de la subsidiare ale grupului austriac Christof si firmele romanesti Confind si Energopetrol.

Primul contract, de prestare a serviciilor in domeniul reconditionarii si transportului materialului tubular, a fost semnat la 12 septembrie, cu firma J.Christof E&P Services SRL, potrivit datelor OMV Petrom citate de Mediafax.

Firma J.Christof E&P Services SRL a fost desemnata castigatoare unei licitatii deschise. Valoarea acordului este de 57,6 milioane de euro, fara TVA.

Al doilea contract, in valoare de 40,1 milioane de euro, fara TVA, vizeaza prestarea unor servicii de mentenanta si servicii auxiliare de transport al echipamentelor si substantelor chimice.

Contractul, impartit in doua loturi, a fost incheiat in 15 septembrie, cu asocierea dintre firmele Confind si Energopetrol, respectiv JCR Christof Consulting si Siemens.

Compania OMV Petrom este controlata de grupul austriac de petrol si gaze OMV.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Gala Wall-Street.ro 2019: Castigatorii celor 30 de ani de capitalism