Compania de consultanta si audit KPMG Romania anunta numirea lui Dinu Bumbacea in functia de partener in departamentul de management consulting. Anterior, Bumbacea a activat in cadrul PricewaterhouseCoopers (PwC) Romania, intr-o pozitie similara.

"Dinu Bumbacea (foto) aduce in KPMG experienta castigata de-a lungul unei cariere de peste 18 ani, dintre care 11 ani ca partener, iar ultimii 10 ani dedicati serviciilor de consultanta pe piata romaneasca", potrivit unui comunicat al KPMG.

Bumbacea a inceput sa lucreze in domeniul auditului in 1993, iar in 2000 a devenit partener.

Incepand cu 2002, el a coordonat o serie de proiecte de consultanta in afaceri si management, precum si tranzactii in Romania, Republica Moldova, Slovacia si Rusia, fiind specializat in industria telecomunicatiilor, a farmaceuticelor, fondurilor de investitii si in sectorulpublic.

In iunie anul acesta, Bumbacea a renuntat la functia de lider al departamentului de consultanta pentru management din cadrul companiei de consultanta si audit PricewaterhouseCoopers Romania.

"Succesul proiectelor de consultanta consta in cumulul mai multor factori - o buna cunoastere a domeniului economic respectiv si a modelelor de afaceri, unitate de gandure si actiune cu echipa de management si integrarea consultantilor in echipa de proiect a clientulu", a spus Bumbacea in comunicat.

La randul sau, Serban Toader, senior partner al KPMG in Romania, a spus ca inainte de recesiune compania a inceput consolidarea serviciilor de consultanta in afaceri, anticipand o schimbare in nevoile companiilor.

"Asistam companiile sa se concentreze asupra activitatilor principale, profitabile, pentru a dobandi o pozitie mai robusta in perioada de recesiune", a afirmat Toader.

Compania de consultanta si audit KPMG a mai anuntat, la inceputul lunii octombrie, numirea a doi noi parteneri, precum si a patru noi directori.

[Afla aici despre cine este vorba.]

KPMG este o retea globala de firme de servicii profesionale care furnizeaza servicii de audit, consultanta fiscala si in domeniul afacerilor. In Romania si Republica Moldova, KPMG isi desfasoara activitatea in cadrul celor sase birouri din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Chisinau. In prezent, compania are 600 de angajati si parteneri, atat cetateni romani, cat si straini.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
1 din 2 firme va angaja in 2020. Romania are nevoie de 1 mil. angajati