Perioada desfasurarii concursului

Concursul se desfasoara in perioada 1 noiembrie – 1 decembrie 2011

Concursul se desfasoara pe site-ul www.wall-street.ro. Pentru a se inscrie la concurs, participantii trebuie sa puna o intrebare despre tema emisiunii Start-Up Wall-Street.

Un utilizator nu poate se poate inscrie de mai multe ori in cadrul acestui concurs.

Castigatorii vor fi alesi de moderatorul emisiunii in functie de relevanta intrebarii.

Premiul concursului

Citeste si:

Premiul consta intr-o carte "Reguli de baza pentru antreprenori", scrisa de Yates Jonathan, oferita de Junior Achievement Romania cu sprijinul InternetCorp.

Premiul trebuie revendicat in maxim 5 zile de la anuntarea rezultatelor. In caz contrar, se va alege alt castigator. Organizatorul se obliga sa suporte toate cheltuielile legate de trimiterea prin posta sau curier a premiilor catre castigatori.

Drept de participare

Pentru a participa la acest consurs trebuie sa fii cetatean roman si sa ai peste 18 ani. Nu este permisa participarea la concurs a angajatilor companiilor Internet Corp SRL si Junior Achievement© Romania, precum si a rudelor si afinilor acestora pana la gradul doi inclusiv.

Alte prevederi

Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe site-ul www.wall-street.ro si va putea fi consultat gratuit la solicitarea oricarui participant la campanie.