Internet Corp si Junior Achievement Romania organizeaza un concurs prin intermediul caruia orice utilizator, inregistrat al www.wall-street.ro poate sa intre in cursa pentru castigarea unui premiu saptamanal: o carte The Art of the Start.

Perioada desfasurarii concursului

Concursul se desfasoara in perioada 1 noiembrie – 1 decembrie 2011

Concursul se desfasoara pe site-ul www.wall-street.ro. Pentru a se inscrie la concurs, participantii trebuie sa puna o intrebare despre tema emisiunii Start-Up Wall-Street.

Un utilizator nu poate se poate inscrie de mai multe ori in cadrul acestui concurs.

Castigatorii vor fi alesi de moderatorul emisiunii in functie de relevanta intrebarii.

Premiul concursului

Premiul consta intr-o carte "Reguli de baza pentru antreprenori", scrisa de Yates Jonathan, oferita de Junior Achievement Romania cu sprijinul InternetCorp.

Premiul trebuie revendicat in maxim 5 zile de la anuntarea rezultatelor. In caz contrar, se va alege alt castigator. Organizatorul se obliga sa suporte toate cheltuielile legate de trimiterea prin posta sau curier a premiilor catre castigatori.

Drept de participare

Pentru a participa la acest consurs trebuie sa fii cetatean roman si sa ai peste 18 ani. Nu este permisa participarea la concurs a angajatilor companiilor Internet Corp SRL si Junior Achievement© Romania, precum si a rudelor si afinilor acestora pana la gradul doi inclusiv.

Alte prevederi

Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe site-ul www.wall-street.ro si va putea fi consultat gratuit la solicitarea oricarui participant la campanie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri