Magazinul nou-deschis este cel de-al 100-lea din cadrul retelei, care cuprinde magazine sub brandurile Mega Image si Shop & Go.

"Mega Image a decis sa se extinda si in tara prin deschideri in noi localitati precum Brasov, Pitesti, Targoviste si comune din apropierea Bucurestiului", potrivit unui comunicat al companiei.

In luna octombrie, compania a inaugurat 5 noi magazine, dintre care 4 sunt localizate in Capitala. De altfel, din totalul de 100 de supermarketuri, 75 sunt in Bucuresti.

In total, retailerul belgian a deschis de la inceputul anului si pana acum 29 de unitati.

Citeste si:

Pana la finele anului, Mega Imaga va mai investi in 4 noi magazine.

Mega Image a intrat pe piata romaneasca in 1995, iar in ultimii doi ani si-a dublat numarul de unitati. Cele 100 de magazine sunt operate sub brandurile Mega Image (supermarketuri) si Shop & Go (magazin de proximitate).

De curand, compania a renuntat la brandul de supermarketuri de tip discount Red Market. Toate cele 11 unitati Red Market au fost transformate in supermarketuri Mega Image.

Potrivit unui anunt anterior, compania are in plan pentru acest an investitii de 50 de milioane de euro, fonduri dedicate deschiderii unui depozit si a 23 de magazine.