Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a receptionat in luna octombrie 151 de kilometri de drumuri nationale modernizate, valoarea cumulata a contractelor fiind de 453,6 milioane lei, potrivit Mediafax.

Astfel, CNADNR a receptionat 52,16 km de drum modernizat din DN 19 limita judetului Bihor - Satu Mare, lucrarile fiind executate de firma Strabag pentru 141 milioane lei, fara TVA.

Alti 72,8 kilometri au fost luati in primire din traseul DN 15 Reghin-Toplita (judetele Mures si Hunedoara), dupa ce consortiul romanesc Spedition UMB/Tehnostrade a finalizat lucrarile de reabilitare, in cadrul unui contract de 262,3 milioane lei, fara TVA.

Totodata, CNADNR a mai receptionat 25,9 km din DN 66 Baru-Hateg (judetul Hunedoara), modernizati de consortiul romanesc Romstrade/Vectra Service pentru 50,3 milioane lei, fara TVA.

Finantarea contractelor de modernizare a fost asigurata de Banca Europeana de Investitii si de la bugetul de stat. Toate tronsoanele au o perioada de garantie de doi ani.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
De ce le-a "casunat" autoritatilor pe asigurarile de garantii?