Reteaua privata de clinici ON Clinic, cu peste 120 de sucursale la nivel mondial, a deschis, saptamana aceasta, un nou sediu, la Constanta, in urma unei investitii de 150.000 de euro.
Clinica are o suprafata de 500 de metri patrati ofera servicii din sferele neurologie, ecografie si analize medicale.

In cadrul ei unctioneaza sapte cabinete si 15 cadre medicale, potrivit unui comunicat transmis de companie.

"Suntem de opt ani in Constanta, timp in care am tratat mii de pacienti. Constanta este unul dintre cele mai importante orase din tara si am considerat oportun sa investim in sistemul sanitar de aici", a declarat Rachmut Moshe (foto), CEO-ul ON Clinic Advanced Medical Institute in Romania.

ON Clinic a intrat pe piata romaneasca in urma cu 14 ani, iar in prezent detine filiale in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Sibiu, Craiova, Brasov, Constanta, Baia Mare, Oradea si Piatra Neamt.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri