Rompetrol Well Services Ploiesti (PTR), divizia de servicii petroliere la sonda a grupului Rompetrol, a inregistrat in intervalul ianuarie-septembrie o cifra de afaceri de 69,6 milioane lei (16,5 milioane euro), in crestere cu 23,1% comparativ cu primele noua luni ale anului trecut.
Compania a raportat pentru primele noua luni din 2010 o cifra de afaceri de 56,5 milioane lei, scrie Mediafax.

Profitul net al companiei a urcat cu 1,8%, de la 10,6 milioane lei la 10,8 milioane lei (2,5 milioane euro), se arata intr-un raport al Rompetrol Well Services transmis joi Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Veniturile companiei au urcat in perioada analizata cu 20,8%, de la 60,6 milioane lei la 73,2 milioane lei, iar cheltuielile au crescut cu 26,2%, la 60,1 milioane lei, de la 47,6 milioane lei primele noua luni din 2010.

Compania avea la finele lunii septembrie un numar mediu de angajati de 343 de persoane, in urcare cu 4,8% fata de 237 de salariati.

Rompetrol Well Services este controlata in proportie de 71,7% de grupul Rompetrol, inregistrat in Olanda. Grupul Rompetrol este detinut de compania kazaha de stat KazMunaiGaz.

Actiunile Rompetrol Well Services se tranzactionau miercuri la BVB la un pret de 0,308 lei, cu 2,67% peste referinta, iar la aceasta cotatie compania are o capitalizare de 85,6 milioane lei (19,6 milioane euro).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri