Sergiu Negut a parasit recent functia de director general adjunct pe care o detinea in cadrul retelei de clinici si spitale Regina Maria.
"Sergiu Negut nu mai face parte din echipa retelei private de sanatate Regina Maria. El a fost alaturi de noi timp de sase ani in care a avut o contributie esentiala in dezvoltarea retelei. Acum, Sergiu isi urmeaza planurile personale si profesionale independent de companie. Responsabilitatile sale vor fi preluate de Fady Chreih", au precizat reprezentantii Regina Maria, fosta Centrul Medical Unirea.

Fady Chreih a venit in cadrul Regina Maria in primavara lui 2010, pe functia de director executiv. Anterior, el a fost director al diviziei pentru medici din cadrul Bancii Transilvania.

Sergiu Negut (foto), 39 de ani, a studiat la Universitatea "Politehnica" din Bucuresti si la Academia de Studii Economice din Bucuresti. Absolvent de MBA la INSEAD, Negut a lucrat in pentru Windmill International, SVP Consult, precum si pentru Amgen inainte de a ajunge la Centrul Medical Unirea (CMU), actualmente denumit Regina Maria.

In cei 6 ani de mandat in cadrul furnizorului de servicii medicale, Negut a fost mana dreapta a fondatorului Wargha Enayati. Reteaua s-a dezvoltat puternic mai ales dupa 2007, anul in care fondul de investitii 3i Plc a preluat 48% din actiunile furnizorului de servicii de sanatate.

In februarie 2010, fondul de investitii Advent International a cumparat 80% din actiunile CMU, restul titlurilor ramanand in mainile fondatorului retelei, Wargha Enayati. In septembrie 2011, CMU a anuntat preluarea retelei Euroclinic, intr-o tranzactie evaluata la circa 30 de milioane de euro.

Cateva luni mai tarziu, CMU a anuntat ca odata cu fuziunea cu Euroclinic reteaua se va rebrandui sub numele de Regina Maria.

In prezent, reteaua Regina Maria include 19 policlinici proprii in Bucuresti si in tara, sase spitale, trei campusuri medicale, o divizie de laboratoare clinice, o banca centrala de celule stem. In plus, compania detine si un pachet majoritar de actiuni in cadrul Promed, clinica specializata in fertilizarea in vitro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri