14 Noiembrie 2011

Reteaua Arcadia are un nou director medical



Furnizorul de servicii medicale pricvate Arcadia, cu sediul la Iasi, anunta plecarea lui Iulian Zonenstain din functia de director medical.

"Incepand de luni, 14 noiembrie, va surveni o schimbare in conducerea medicale a retelei Arcadia (...) Dupa o indelungata perioada de activitate neintrerupta, dintre care ultimii doi ani dedicati proiectului Arcadia, Iulian Zonenstain (foto) va intra intr-un concediu de lunga durata - an sabatic, pe care il doreste de multa vreme", se precizeaza intr-un comunicat transmis de companie.

Atributiile de director medical vor fi preluate de Sorin Nistor, coordonatorul medical al spitalului si policlinicilor Arcadia.

Oficialii Arcadia au mai precizat ca plecarea lui Zonenstain este o schimbare convenita anterior intre directorul medical si managementul companiei.

Reteaua Arcadia, controlata de familia Fiterman, este alcatuita in prezent din doua spitale, doua policlinici si un centru de imagistica. Cea de-a doua policlinica a fost deschisa recent, la Iasi, in urma unei investitii de 0,85 de milioane de euro.

Sursa foto: http://tedxiasi.ro.



Citeste si