Compania argeseana Building Astrom a fost aleasa de producatorul Henkel pentru a construi ce-a dea treia unitate de productie de adezivi de pe plan local, un proiect in valoare de aproximativ 10 mil. euro.
La licitatie au participat 19 firme, oferta finala a companiei Building Astrom fiind de 8,93 mil. lei+TVA. Lucrarile de constructie se vor desfasura in perioada octombrie 2011-august 2012.

A treia fabrica de adezivi a companiei va deservi zona de est a tarii. Investitia totala se ridica la 10 mil. euro, dintre care aproximativ 3 mil. euro reprezinta fonduri obtinute prin finantare europeana.

Compania a achizitionat terenul de 36.000 mp pe care este situata fabrica in februarie 2010. Fabrica este situata in localitatea Roznov, din judetul Neamt, si va avea o capacitate de productie de 180.000-200.000 de tone.

Fabrica va fi pusa in functiune in noiembrie 2012 si va avea aproximativ 72 de angajati. In noua unitate va fi produsa intreaga gama de adezivi Ceresit, cu exceptia tencuielilor si amorselor.

Building Astrom este o companie romaneasca infiintata in anul 1998 si este prezenta pe piata constructiilor civile si industriale. Printre proiectele castigate de companie se numara si pista de incercari pe care Renault o detine la Titu sau show-room-ul Mercedes-Benz din Chitila.

Marius Mazilescu, director general adjunct al companiei, estimeaza ca noul contract incheiat cu Henkel va majora cifra de afaceri cu 7-8%. Building Astrom are in prezent 400 de angajati. In 2010, compania a raportat o cifra de afaceri de 30 mil. euro.

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comertului, compania este detinuta de Nicolae Dragoi (34%), Marian Dragoi (33%) si Alexandru Radu (33%).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri