Hipermarketul din Botosani are o suprafata de vanzare de 7.000 de metri patrati si ofera aproximativ 45.000 de produse alimentare si nealimentare.

Unitatea are 25 de case de marcat, 200 de salariati si dispune de 600 de locuri de parcare.

"Hipermarketul Carrefour Botosani pune in practica un nou concept comercial pentru a simplifica accesul si vizibilitatea pentru clienti. (...) Noutatile constau in organizarea raioanelor pe universuri de consum", adica zone special amenajate pentru articolele de casa, de moda, electronice si electrocasnice, respectiv pentru produsele proaspete, potrivit unui comunicat transmis de companie.

Odata cu deschiderea magazinului din Botosani Shopping Center, Carrefour ajunge sa opereze pe piata locala o retea de 25 de hipermarketuri.

Francezii de la Carrefour egaleaza astfel numarul de hipermarketuri detinute de Real Hypermarket, divizia de hipermarketuri a grupului german Metro. In Romania, Metro controleaza si lantul de magazine cu vanzare angro Metro Cash & Carry.

1. In ce hipermarket va faceti cumparaturile de obicei?


Citeste si:

Cel de-al 25-lea hipermarket Real in Romania a fost deschis in aprilie 2010. Pentru anul acesta, Real nu a anuntat planuri de expansiune a retelei locale.

In afara de hipermarketuri, Carrefour detine in prezent si un lant de 40 de supermarketuri (Carrefour Market) si 2 unitati Carrefour Express (magazine de proximitate deschise in sistem de franciza, impreuna cu compania romaneasca Angst).

Pana la finele anului, Carrefour va deschide un hipermarket la Deva, precum si 6 supermarketuri.

Centrul comercial Botosani Shopping Center are o suprafata totala de 20.000 de metri patrati. Intr-o prima etapa, pe 15 noiembrie, va fi inaugurata o galerie comerciala de 5.600 de metri patrati. In 2012, galeria comerciala se va mari cu 4.000 metri patrati.

Citeste despre planurile de expansiune ale Carrefour in Romania:

Francois-Melchior de Polignac, seful Carrefour: "Studiem toate oportunitatile"