Marcel Barbut, proprietarul AdePlast sustine ca este inca devreme sa vorbim despre o “noua economie”, intrucat dificultatile de acum nu au fost momentan clarificate. Totusi, industria materialelor de constructii, in noua economie, poate functiona in continuare conform regulilor clasice sau poate functiona dupa regulile economiei de tip discretionar, a declarat Barbut pentru wall-street.ro.
“Este inca prematur sa vorbim despre noua economie in conditiile in care problemele prezentului nu sunt rezolvate. Suntem in mijlocul unei furtuni financiare internationale si trebuie sa vedem cum si unde ne adpostim pentru a iesi cat mai putin afectati. In aceste conditii pot doar sa spun doar ce mi-as dori sa fie noua economie: o lume mai putin lacoma si mai rationala in abordarea resurselor”, sustine proprietarul AdePlast.

In ceea ce priveste industria materialelor de constructie, Barbut este de parere ca inca nu se cunoaste cum va arata aceasta noua economie: “Aici nu putem decat sa speculam. Daca lucrurile vor functiona conform regulilor clasice ale ecomomiei de piata, pe care le stim cu totii, atunci lucrurile vor arata bine. Daca vor functiona dupa regulile economiei de tip discretionar, atunci probabil ca nu avem foarte multe motive de optimism”.

Cat despre repozitionarea portalului de stiri wall-street.ro, Barbut incurajeaza promovarea afacerilor de care nu a auzit nimeni si cu capital romanesc.

“Sunt foarte multe business-uri, mai ales la nivel local, de care nu a auzit nimeni. Avem multe modele de antreprenori autentici, insa trebuie descoperite in teritoriu. Pentru lumea afacerilor, istoria clipei se scrie de la Bucuresti, insa sunt clipe economice importante care merita consemnate in orice oras sau sat din aceasta tara. Doar ca trebuie cautate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri