Compania de Autostrazi si Drumuri a receptionat doua sectoare de drum din DN 12 Chichis-Toplita si DN 15 Reghin-Toplita (judetele Mures si Harghita), in lungime de 66,3 km, care au fost modernizate de asocierea Spedition UMB/Tehnostrade pentru 198,28 milioane lei, fara TVA.
Consortiul a modernizat 63 kilometri din DN 12, pe tronsonul Sandominic-Toplita, cu exceptia sectorului din orasul Gheorghieni si 3,22 km din DN 15, se arata intr-un comunicat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

Lucrarile au o perioada de garantie de doi ani, scrie Mediafax.

Finantarea lucrarilor a fost asigurata de Banca Europeana de Investitii si de la bugetul de stat.

Companiile Spedition UMB si Tehnostrade, detinute de omul de afaceri Dorin Umbrarescu, unul dintre cei mai mari antreprenori din domeniul lucrarilor de infrastructura.

Cele doua companii au licitat pentru diverse proiecte in Romania, castigand unele dintre acestea. Cele mai recente exemple sunt castigarea unui contract pentru reabilitarea a 149 de kilometri de drumuri judetene si 188 kilometri de drumuri de interes local din judetele Suceava si Botosani pentru 551,9 milioane lei si constructia a 10 km ai tronsonului de autostrada Timisoara-Lugoj, in parteneriat cu o firma din Italia.

Spedition UMB este implicata si in constructia sectorului Moara Vlasiei-Ploiesti din autostrada Bucuresti-Ploiesti.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri