Grupul Altex, prin divizia de real-estate, firma Cometex, va deschide joi un centru comercial in Alba Iulia, in urma unei investitii de patru milioane de euro, finantata din surse proprii.
Centrul comercial este amplasat pe Calea Motilor si va cuprinde un magazin de electronice si electrocasnice Altex, precum si o serie de retaileri locali si internationali precum Takko Fashion, Deichmann si Drogerie Markt, informeaza Mediafax.

"Investitia in centrul comercial a fost de patru milioane de euro, finantat exclusiv din resurse proprii si reflecta viziunea companiei Altex de a-si dezvolta locatii in centre comerciale proprii, care sa devina locatii de interes pentru consumatorii din orasele medii si mari din Romania. Credem intr-o strategie de dezvoltare fundamentata pe extinderea retelei de magazine de suprafata mare, ALTEX, in locatii proprii, cum ar fi acest retail strip din Alba Iulia, un concept actual de centru comercial. Aceasta este reteta de succes prin care o data ne optimizam costurile", a declarat, intr-un comunicat, Dan Ostahie, presedintele si proprietarul Altex.

Magazinul Altex din centrul din Alba Iulia are o suprafata de 1.500 metri patrati.

Reprezentantii Grupului Altex se asteapta ca centrul comercial sa atraga un trafic de peste 7.000 de vizitatori pe zi, care sa urce cu 20% in primul an, pe fondul implicarii de noi parteneri, branduri relevante pentru publicul din Alba Iulia.

Centrul comercial este construit pe un teren de 9.544 metri patrati aflat in proprietatea companiei, pozitionat intre magazine Kaufland si Profi. Constructia este structurata pe un singur nivel, in care pe circa 3.300 metri patrati spatii inchiriabile sunt amenajate cinci magazine.

Grupul Altex include companiile Altex Distribution si Cometex. Altex are un lant de 90 de magazine de produse electronice, electrocasnice si IT&C.

Divizia de real-estate a grupului Altex are in portofoliu cinci centre comerciale in Buzau, Brasov, Suceava, Falticeni si Alba Iulia, precum si spatii de birouri, spatii comerciale si terenuri in Suceava, Falticeni, Piatra Neamt si pe autostrada Bucuresti-Pitesti.

Citeste si interviul cu Dan Ostahie, in care vorbeste despre strategia companiei pe termen mediu si lung.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri