Brandul frantuzesc de gastronomie fina Comtesse du Barry deschide un magazin la Timiasoara, al patrulea din Romania, in urma unei investitii de 150.000 euro. Vezi ce produse de lux poti gasi in magazin.

Magazinul, care va fi inaugurat in 19 noiembrie, este situat langa Piata Unirii, pe strada Gheorghe Lazar.

Unitatea din Timisoara, deschisa in sistem de franciza, este al patrulea magazin Comtesse du Barry deschis in Romania si al doilea in afara Bucurestiului.

Magazinele au fost deschise in Bucuresti in 2006 (zona Ateneului Roman) si 2010 (Baneasa Shopping City) si in Constanta in 2008.

Comtesse du Barry Timisoara va avea o gama variata de produse "haut de gamme", precum foie gras, terine, jambon, branzeturi maturate frantuzesti, caviar si somon afumat.

De asemenea, magazinul comercializeaza deserturi precum castane si fructe glasate, dulceturi sau praline de ciocolata, vinuri si cadouri.

„Avem deja destul de multi clienti in Timisoara, care vor putea de acum inainte sa cumpere produsele direct in orasul lor. Timisoara este unul dintre cele mai mari si mai prospere orase din Romania, un oras cosmopolit si cu oameni care stiu sa recunoasca si sa aprecieze produse rafinate. De aceea este firesc sa ne gandim sa deschidem aici un magazin de delicatese si gastronomie de lux. Vor urma deschideri in alte orase importante din tara”, a declarat Cristian Preotu, director asociat Le Manoir, firma care a adus in Romania branduri precum Comtesse du Barry si Petit Bateau.

Compania Le Manoir a fost infiintata in 2004 cu scopul de a importa si de a prezenta in Romania cele mai bune vinuri si produse gastronomice premium.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
C&W: Tendinta proiectelor mixte s-a propagat si in orasele regionale