Metro Cash & Carry anunta extinderea retelei din Romania cu inca doua magazine Metro Punct, la Pitesti si Turda.

Cele doua magazine vor fi deschise pana la finalul anului, au anuntat oficialii retailerului.

Astfel, numarul total al unitatilor Metro Punct va ajunge la sase, celelalte patru aflandu-se in Satu Mare, Piatra Neamt, Targoviste si Buzau.

Metro Punct este un format mai restrans de magazin operat de Metro Cash & Carry in Romania. O astfel de unitate are o suprafata aproximativa de 2.000 de metri patrati, adica de patru ori mai putin fata de un magazin cash & carry clasic din retea. Primul magazin Metro Punct a fost deschis in aprilie 2010.

"In acest moment, reteaua Metro Cash & Carry numara 30 de magazine in 23 de orase din Romania", potrivit unei informari de presa.

La fel ca si anul trecut, Metro Cash & Carry anunta noi deschideri pe final de an. Compania a comunicat, pe 22 decembrie 2010, deschiderea unui nou Metro Cash & Carry, la Buzau. De atunci si pana in prezent, retailerul nu a mai deschis nicio unitate.

Metro Cash & Carry este prezent cu magazine in orasele: Bucuresti (5 magazine), Brasov (2 magazine), Constanta (2 magazine), Timisoara (2 magazine), Cluj, Bacau, Iasi, Craiova, Baia Mare, Galati, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Suceava, Pitesti, Targu Mures, Arad, Deva, Braila, Satu Mare, Piatra Neamt, Buzau si Targoviste.

Metro Cash & Carry (parte a grupului german Metro AG) este primul retailer international care a intrat pe piata romaneasca, in 1996. Magazinele lantului se adreseaza clientilor revanzatori, persoane juridice, vanzarea facandu-se en gros, pe baza de legitimatie.

Harta magazinelor Metro Punct

Sursa: www.metropunct.ro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Roman suspectat de coronavirus, renegat de familie: Nu a mai fost primit acasa
Setari Cookie-uri