Omul de afaceri romano-american Stefan Minovici a inaugurat o clinica in Bucuresti, in urma unei investitii de 2 mil. euro, si vrea sa deschida, in patru ani, un spital.

Compania Minovici Medical Development a inaugurat, luna aceasta, clinica Minovici Medical Center, investitia ridicandu-se la 2 milioane de euro.

Clinica este situata pe strada Viitorului din Bucuresti, intr-o cladire istorica, si ofera servicii din domenii precum cardiologie, endocrinologie, alergologie, neurologie.

Unitatea medicala cuprinde 11 cabinete pentru consultatii de specialitate, laborator de analize propriu si o sectie de spitalizare de zi, cu 33 de paturi.

"Minovici Medical Center reprezinta doar primul pas dintr-un proiect major (...) anticipand deschiderea, in patru ani, a Spitalului Universitar Minovici Medical City (...). Investitia in viitorul spital este estimata la circa 300 de milioane de euro", se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Potrivit acestuia, spitalul va fi realizat in parteneriat cu un spital renumit din SUA.

Investitia de 300 de milioane de euro ar fi cea mai mare din domeniul spitalelor private din Romania. In prima jumatate a anului curent au fost deschise 6 spitale private cu o investitie cumulata la circa 100 de milioane de euro.

"As dori ca cei care astazi opteaza pentru tratamente, proceduri si, mai ales, pentru posturi in strainatate sa gaseasca alternativa in spitalele noastre", a declarat Stefan Minovici, fondator si presedinte al MIC&Associates.

Minovici Medical Development este afiliata cu MIC&Associates, companie americana specializata in lobby si relatii publice, marketing si business development. Fondatorul si presedintele MIC&Associates este Stefan Minovici, care s-a stabilit in SUA in anii '80.

Dintre reprezentantii familiei Minovici din secolul trecut, cei mai cunoscuti sunt Stefan Minovici (chimist) si Mina Minovici (medic legist si farmacist).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Data afara de la ASSMB de Gabriela Firea