Pe fondul unei usoare aprecieri in acest an a pietei de logistica, dar cu o crestere pronuntata a concurentei, TCE Holding a reusit o echilibrare in planul balantei de venituri si cheltuieli.

Cifra de afaceri a Holdingului a crescut cu 15% la 9 luni fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 16 milioane de euro, cu un profit operational de 900.000 euro.

“Numarul clientilor Holdingului este mai mare la 9 luni cu aproximatv 10 procente, fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar cele mai dinamice linii de business sunt TCE Worldwide si serviciile postale”, a declarat Sorin Sofian, CEO TCE Holding.

Citeste si:

TCE Holding ramane lider pe zona de transport de paleti in regim de grupaj (LTL), realizart in 24 de ore pe intreg teritoriul Romaniei. “Exista o serie de industrii care au nevoie de transport zilnic de paleti precum cea a componentelor auto, industia mobilei sau chiar o parte a industriei metalurgice. Dar exista si companii care si-au externalizat serviciile de transport si depozitare catre noi, fapt ce ne-a fortat sa investim in marirea spatiilor oferite prin serviciului de Warehousing. In prezent am ajuns la aproximativ 10.000 de mp de depozite, spatiu impartit intre hub-urile sau mini-huburile TCE Holding din intreaga tara”a mai spus Sofian.

TCE Holding opereaza pe teritoriul Romaniei cu 45 puncte de lucru, cu 2 hub-uri principale, Bucuresti si Brasov, si cate un minihub in Bacau si Cluj.

La finele anului trecut, TCE Holding a generat un rulaj de 19 milioane euro si numara aproximativ 1.100 de angajati. Dupa primele 6 luni ale acestui an cifra de afaceri a TCE Holding era de 11 milioane euro.