Volumele transportate de TCE Holding au crescut in primele 9 luni cu circa 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Pe fondul unei usoare aprecieri in acest an a pietei de logistica, dar cu o crestere pronuntata a concurentei, TCE Holding a reusit o echilibrare in planul balantei de venituri si cheltuieli.

Cifra de afaceri a Holdingului a crescut cu 15% la 9 luni fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 16 milioane de euro, cu un profit operational de 900.000 euro.

“Numarul clientilor Holdingului este mai mare la 9 luni cu aproximatv 10 procente, fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar cele mai dinamice linii de business sunt TCE Worldwide si serviciile postale”, a declarat Sorin Sofian, CEO TCE Holding.

TCE Holding ramane lider pe zona de transport de paleti in regim de grupaj (LTL), realizart in 24 de ore pe intreg teritoriul Romaniei. “Exista o serie de industrii care au nevoie de transport zilnic de paleti precum cea a componentelor auto, industia mobilei sau chiar o parte a industriei metalurgice. Dar exista si companii care si-au externalizat serviciile de transport si depozitare catre noi, fapt ce ne-a fortat sa investim in marirea spatiilor oferite prin serviciului de Warehousing. In prezent am ajuns la aproximativ 10.000 de mp de depozite, spatiu impartit intre hub-urile sau mini-huburile TCE Holding din intreaga tara”a mai spus Sofian.

TCE Holding opereaza pe teritoriul Romaniei cu 45 puncte de lucru, cu 2 hub-uri principale, Bucuresti si Brasov, si cate un minihub in Bacau si Cluj.

La finele anului trecut, TCE Holding a generat un rulaj de 19 milioane euro si numara aproximativ 1.100 de angajati. Dupa primele 6 luni ale acestui an cifra de afaceri a TCE Holding era de 11 milioane euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri