Jan Derck van Karnebeek, directorul general al Heineken Romania, al doilea mare jucator de pe piata locala a berii, a fost promovat in functia de presedinte regional pentru operatiunile Heineken in Europa Centrala si de Est, inlocuindu-l pe Nico Nusmeier, care a parasit compania.

Nico Nusmeier, presedinte regional al Heineken pentru Europa Centrala si de Est, va fi inlocuit de la 1 ianuarie 2012 de catre Jan Derck van Karnebeek (foto), in prezent managing director al Heineken Romania, dupa ce Nusmeier a decis sa paraseasca firma, a anuntat producatorul de bere.

Jan Derck van Karnebeek, care conduce operatiunile Heineken pe piata locala din 2009, va avea biroul in Viena si va deveni membru al comitetului executiv, raportandu-i direct lui Jean-François van Boxmeer, presedinte si CEO al Heineken.

van Karnebeek lucreaza in grupul Heineken din anul 1992, ocupand diferite functii in Olanda, China si Slovacia.

Heineken Romania a afisat anul trecut o crestere a cifrei de afaceri de 7%, pana la 220 milioane de euro. Compania detine pe plan local fabrici in Miercurea Ciuc, Targu Mures, Craiova si Constanta si are 1.100 de angajati.

Portofoliul de marci Heineken Romania acopera toate segmentele pietei: Heineken, Ciuc Premium, Golden Brau, Neumarkt, Bucegi, Edelweiss (import), Zipfer (import), Gösser, Schlossgold, Silva, Gambrinus, Harghita si Hategana.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si