Casa de moda italiana Valentino va inaugura in decembrie primul sau flagship store din Romania in complexul de lux The Grand, companie care detine galeria comerciala The Grand Avenue, aflata la parterul cladirii.
In Romania, magazinul Valentino va fi cel mai mare din galeria The Grand Avenue, cu o suprafata de peste 250 de metri patrati, fiind investitia unui antreprenor roman.

Alaturi de zona de shopping The Grand Avenue, complexul The Grand include si hotelul de cinci stele JW Marriott, The Grand Offices si Clubul de Sanatate World Class.

The Grand Avenue este o galerie pentru cumparaturi, care reuneste cele mai faimoase branduri de top in magazine de lux concentrate pe 5.000 de metri patrati: Louis Vuitton, Bang & Olufsen, Alfred Dunhill, Rolex, Davidoff, Ermanno Scervino, Mihai Albu, Saint Maurice, Vilebrequin, Sartoria, Gald Orologerie Elvetiana, Avanti Furs, Bambino & Bambina, Samsonite, Kultho, Ellinas, Man Undewear, Chateau, Elysee, Stefanel, Avant Premiere, Yokko, Exclusive Brands, Casa Frumoasa, Conadi Imobiliare, Gett’s Hair Studio, Farmacia Academia, Alpha Bank, Bank Of Cyprus si restaurantul libanez El Mir.

Casa de moda italiana Valentino, cunoscuta pentru colectiile casual, couture si ready-to-wear, opereaza in peste 85 de tari si detine peste 700 de magazine monobrand.

Sursa foto: Valentino.com
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri