Compania Synevo, divizia de laborator a furnizorului de servicii medicale suedez Medicover, a obtinut o cifra de afaceri de aproximativ 8 milioane de euro pe piata romaneasca in 2005, ceea ce reprezinta o crestere de 30%.

Serviciile de laborator la nivel de grup

La nivel international, serviciile de laborator ale grupului Medicover, reprezinta 21% din cifra de afaceri a anului 2005. Acestea, cunoscute sub numele Synevo Servicii de laborator Medicover au raportat pentru anul trecut un venit de 14 milioane de euro, reprezentand o crestere de 51% fata de anul trecut, din care 28% a fost crestere interna.

In cursul anului trecut, studiile clinice au fost definite ca unitate separata in cadrul grupului international Medicover. In cadrul activitatii de Studii Clinice, grupul ofera testari de laborator de cel mai inalt nivel contractate de companiile farmaceutice prezente in intreaga regiune.

Perspective pentru acest an

In 2006, Synevo va continua procesul de integrare prin cea mai recenta achizitie din Polonia precum si prin participarea la licitatiile pentru externalizarea serviciilor de laborator a spitalelor de stat. In Romania se prefigureaza un interes reinnoit pentru proiectele de preluare prin externalizare a laboratoarelor intraspitalicesti pe baza noii legislatii. Grupul Medicover isi propune sa identifice oportunitatile de crestere si achizitii, atat pe pietele in care este activ in prezent cat si pe piete noi.
Se va continua investitia si dezvoltarea platformei informatice, care este si va ramane unul din cele mai importante avantaje competitive.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri