Reteaua de centre comerciale Winmarkt a incheiat un parteneriat cu Billa, in urma caruia retailerul urmeaza sa deschida doua supermarketuri in Galati si in Piatra Neamt.
Billa va deschide cate un supermarket la parterul centrelor comerciale Winmarkt Petrodava din Piatra Neamt si Winmarkt Modern din Galati.

Magazinul din Piatra Neamt va fi inaugurat pe 14 decembrie si se va intinde pe o suprafata de 878 metri patrati, iar cel din Galati va avea o suprafata de 827 mp, urmand a fi deschis la inceputul anului 2012.

„Reteaua noastra se va largi in doua orase importante din estul tarii. Clientii nostri vor putea gasi in cele doua locatii produsele si serviciile cu care s-au obisnuit, in locatii centrale”, a declarat Sorana Georgia, CEO al Billa Romania.

La randul sau, Antonio Di Berardino, CEO al Winmarkt, a declarat ca, prin acest nou acord, procesul de introducere a ofertei alimentare in centrele comerciale Winmarkt este aproape finalizat.

"Acest proces, inceput in anul 2009 ca o componenta importanta a strategiei companiei, a avut drept rezultat implementarea a cate unui operator de supermarketuri in zona centrala a 12 orase din reteaua Winmarkt”, a mai spus Di Berardino.

Achizitionata in aprilie 2008 de compania italiana Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), Winmarkt este cea mai extinsa retea de centre comerciale din Romania, avand in proprietate 15 centre comerciale si o cladire de birouri, in 13 orase, potrivit companiei.

IGD este o companie listata la bursa din Milano, unul dintre cei mai activi jucatori pe piata de real estate din Italia, cu o valoare a portofoliului de 1,89 miliarde de euro, conform ultimei evaluari realizate la 30 iunie 2011.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri