Incepand din acest an shoppingul online de fashion se bucura de mai multa incredere din partea cumparatorilor, odata cu lansarea Ottershop.ro
Magazinul online Ottershop.ro este platforma de vanzare a binecunoscutei companii Otter Distribution. Aceasta detine în portofoliul sau branduri de renume internațional precum Clarks, Geox, Ara, Gabor, Otter sau Le coq sportif, marci pe care le distribuie in cadrul retelei proprii de magazine multibrand OTTER si Promenade, monobrand GEOX si Clarks, in total 37. Cele peste 1.000 de modele de încaltaminte pe sezon au inregistrat vanzari de peste 150.000 de perechi de la inceputul acestui an si pana in luna septembrie.

Ottershop.ro si-a propus sa puna la dispozitia clientilor online atat incaltamintea disponibila in magazinele retelei Otter Distribution - prin Otter, Geox si Clarks - cat si o variata gama de posete, genti, borsete si accesorii (curele, portofele, manusi), alaturi de solutii de intretinere a acestora.

Dincolo de oferta diversa, Ottershop.ro iese in evidenta printr-un mod de prezentare a produselor care pune accentul pe detaliile relevante pentru client (materiale, tehnologii sau beneficii pe termen lung pentru sanatate si confort). Mai mult, incepand cu colectia de toamna-iarna 2011, echipa Ottershop.ro propune tinute adecvate fiecarui model prezentat in site, in pas cu tendintele.

Best sellers pe Ottershop.ro


Din iunie, cand a fost lansat, brandurile cele mai bine vandute sunt Geox, Clarks, Otter, Ara si Gabor, pe segmentul de dama cele mai populare alegeri fiind produsele marcilor Geox, Clarks si Epica, in timp ce barbatii cumpara mai multe perechi Geox, Otter si Clarks. Marcile preferate pentru segmentul de copii sunt reprezentate de Geox, Melania și Converse.

Castigul online

Vizitatorii Ottershop.ro beneficiaza de cel mai atent si dedicat serviciu de Relatii Clienti: produsele sunt atent verificate inainte de a fi expediate clientilor, acestia fiind informati cu precizie asupra diferentelor de marimi dintre marci (producatori) si a altor detalii importante (materiale, dimensiunea tocului, inaltimea – in cazul cizmelor), totul pentru a compensa probarea produselor si a garanta clientului satisfactia promisa.

Si pentru ca e luna cadourilor, toti clientii Ottershop.ro beneficiaza de oferte promotionale: in decembrie puteti profita de 30% reducere la incaltamintea impermeabila de la brand-urile Ara, Gabor, Geox, Clarks, IMAC, plus transport gratuit la orice comanda, indiferent de valoarea ei, alaturi de pachetele promotionale cu 20% reducere pentru toata familia;

Pentru cei care vor sa daruiasca celor dragi libertatea de a-si alege singuri cadourile, Ottershop.ro ofera Gift carduri de 150, 300 si 500 lei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri