Ce e mai frumos? Sa trimiti sau sa primesti un cadou? Atunci cand folosesti serviciile Fastius Curier, placerea e la fel de mare in ambele cazuri.
Abia de se aud in departare zurgalaii de la sania Mosului, ca orice firma se confrunta cu doua mari probleme: ce sa trimita cadou de Craciun partenerilor de afaceri si ce curier sa foloseasca, pentru a se asigura ca darurile nu ajung dupa Anul Nou.

Cine alege serviciile Fastius Curier rezolva sigur a doua provocare. Fiindca Fastius Curier garanteaza trimiteri prompte si rapide oriunde in lume, intervalul de livrare coborand la maxim doua ore, in cazul folosirii serviciului Fastius Prioritar pentru Bucuresti.

˝Decembrie e o luna plina pentru noi. Acum, pe langa pachetele obisnuite, avem de livrat si gandurile de bine ale partenerilor nostri pentru colaboratorii lor traditionali˝, spun oficialii companiei.

La finalul anului 2011, Fastius Curier estimeaza o crestere cu 20% - 30% a volumului de comenzi fata de o luna obisnuita.

˝In ciuda scaderii bugetelor de protocol, companiile vor dori sa le trimita partenerilor de afaceri mici cadouri de Craciun. Dorim sa ne asiguram partenerii de zi cu zi ca si in decembrie vom fi nonstop la dispozitia lor, cu aceeasi promptitudine si siguranta˝, promit cei de la Fastius Curier.

Asa ca daca v-ati hotarat ce cadou sa trimiteti colaboratorilor dumnevoastra, nu va ramane decat sa sunati la Fastius Curier. Doar asa veti fi sigur ca darul dumneavoastra va ajunge sigur si rapid pana la marea sarbatoare a Craciunului.

Sarbatori fericite si un an nou plin de impliniri de la Fastius Curier!