Retailerul Profi, controlat de fondul de investitii Enterprise Investors (Polonia), a deschis, pe data de 15 decembrie, cea de-a 108-a unitate a retelei.
Noul magazin este amplasat in Bucuresti, in cartierul Drumul Taberei (strada Lunca Cernei), si are o suprafata de 770 mp, dintre care 561 mp sunt dedicati comercializarii de produse alimentare si nealimentare.

Am reusit sa incheiem 2011 cu un magazin mai mult decat ne-am propus initial", a declarat Pawel Musial, directorul general al Profi Rom Food, compania care opereaza reteaua Profi.

Tot saptamana aceasta, compania a deschis doua magazine, la Timisoara, respectiv la Recas.

In luna octombrie 2011, Enterprise Investors a anuntat investitii de 10 milioane de euro pentru accelerarea expansiunii retelei Profi. Astfel, in urmatorii ani, investitia totala a fondului de investitii in lantul de magazine se va ridica la 100 de milioane de euro.

Profi Rom Food opereaza in prezent 108 magazine in aproape 70 de orase.

Enterprise Investors a preluat, in noiembrie 2009, reteaua de 65 de magazine de discount Profi, in urma unei tranzactii cifrate la 66 milioane de euro (cea mai mare din piata de retail locala). Dupa achizitie, magazinele au fost reorganizate, la fel si gama de produse, renuntandu-se la "eticheta" de magazin de discount.

Harta expansiunii Profi










Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri