Retailerul Profi, controlat de fondul de investitii Enterprise Investors (Polonia), a deschis, pe data de 15 decembrie, cea de-a 108-a unitate a retelei.

Noul magazin este amplasat in Bucuresti, in cartierul Drumul Taberei (strada Lunca Cernei), si are o suprafata de 770 mp, dintre care 561 mp sunt dedicati comercializarii de produse alimentare si nealimentare.

Am reusit sa incheiem 2011 cu un magazin mai mult decat ne-am propus initial", a declarat Pawel Musial, directorul general al Profi Rom Food, compania care opereaza reteaua Profi.

Tot saptamana aceasta, compania a deschis doua magazine, la Timisoara, respectiv la Recas.

In luna octombrie 2011, Enterprise Investors a anuntat investitii de 10 milioane de euro pentru accelerarea expansiunii retelei Profi. Astfel, in urmatorii ani, investitia totala a fondului de investitii in lantul de magazine se va ridica la 100 de milioane de euro.

Profi Rom Food opereaza in prezent 108 magazine in aproape 70 de orase.

Enterprise Investors a preluat, in noiembrie 2009, reteaua de 65 de magazine de discount Profi, in urma unei tranzactii cifrate la 66 milioane de euro (cea mai mare din piata de retail locala). Dupa achizitie, magazinele au fost reorganizate, la fel si gama de produse, renuntandu-se la "eticheta" de magazin de discount.

Harta expansiunii ProfiMai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Profi deschide un nou magazin: retailerul se apropie de pragul de 200 de locatii