Industria textila din Romania are in aceste zile sapte reprezentanti la Targul International Texworld 2006. Potrivit informatiilor Ministerului Economiei si Comertului, targul se desfasoara la Paris, in perioada 20-23 februarie.

Departamentul de Comert Exterior, Centrul Roman de Promovare a Comertului, in colaborare cu Federatia Patronatului din Industria Usoara din Romania (FEPAIUS) au organizat participarea, sub pavilion national, a firmelor Pasmatex, Stofe Buhusi, Pobac, Postavaria Romana, Dantex, Carpatex si Rocas Trading, care expun pe o suprafata totala de 84 mp o gama variata de tesaturi, pornind de la stofe din lana, tesaturi din poliester, matase si amestecuri.

Aflat la cea de-a 18-a editie, Texworld reprezinta cea mai importanta manifestare dedicata tesaturilor pentru confectii-textile. La editia din acest an participa 700 expozanti din 42 de tari, in principal din China (127 firme expozante), India (108 firme), Coreea de Sud (93 firme), Taiwan (89 firme), Turcia (77 firme), Thailanda (47 firme), Pakistan (15 firme), Cehia (13 firme).

Anul trecut, la Texworld au participat opt firme romanesti care au obtinut angajamente la export in valoare de 6,02 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri