Steve Warner, directorul general al companiei farmaceutice MSD Romania, spune ca manifestatiile pasnice reprezinta calea prin care cetatenii de rand pot fi auziti.

„Am trait in alte tari in vremuri de proteste, atat in Thailanda, cat si in Coreea. Ca american, cred ca a protesta este dreptul oamenilor intr-o societate democratica, o modalitate de a fi auzit. Nu sunt un adept al protestelor violente sau al celor directionate ori finantate de partidele politice, dar cred ca manifestatiile pasnice reprezinta calea prin care cetatenii de rand pot fi auziti”, a declarat Warner (foto) pentru wall-street.ro.

Managerul nu a urmarit la televizor protestele din acest weekend, insa este de parere ca ele vor continua, intr-o anumita forma, pana cand „guvernul va demonstra ca le aude si va arata ca este dispus sa ia in considerare alte optiuni”.

Steve Warner a venit in Romania in mai 2011. Warner este licentiat in biologie si are un MBA in International Business & Finance. El a petrecut de asemenea 22 de ani in Armata Statelor Unite (fortele aeriene si fortele navale), unde a avansat pana la gradul de comandant locotenent.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Angajatii Salinei Ocna Dej, protest pentru vouchere de vacanta