Transgaz Medias (TGN) vrea sa faca in martie achizitii de materiale de constructii, autovehicule si echipamente IT in valoare totala de 76,6 milioane euro (332,4 mil. lei), fara TVA, mai mult decat toate contractele atribuite prin licitatie anul trecut de compania de stat, scrie Mediafax.

Anul trecut, Transgaz a incheiat 282 de contracte de achizitii publice, a caror valoare a totala a fost 300,6 milioane lei.

Compania va organiza la inceputul lunii martie 12 licitatii deschise, fiecare procedura avand un pret minim de plecare de 15.000 de euro, potrivit datelor companiei.

Licitatia cu valoarea cea mai mare, de 60 milioane de euro, vizeaza achizitia de servicii pentru reabilitarea conductelor de transport al gazelor naturale.

Transgaz intentioneaza sa aloce pana la 5 milioane de euro pentru lucrari hidrotehnice pe conductele de gaze, precum si 3,2 milioane de euro pentru achizitia de robineti si servicii de
control al gazoductelor.

Compania este dispusa sa cheltuiasca 4,4 milioane de euro pentru modernizarea si reabilitarea unor cladiri din patrimoniu, achizitia de materiale, echipamente si sevicii de intretinere a instalatiilor.

Pentru cumpararea de echipamente, aplicatii IT si sotware Transgaz va organiza doua licitatii, cu o valoare cumulata de aproximativ 700.000 de euro.

Compania de stat va aloca 1,74 milioane de euro pentru acumpararea de combustibili auto si peste 600.000 de euro in vederea achizitiei de autovehicule.

Compania Transgaz este controlata de stat, prin Ministerul Economiei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si