Investitorii straini nu au niciun motiv de ingrijorare, nu am vazut nici revolutia la care ma asteptam, nici nu am asistat la vreun act de violenta, afirma Frédéric Malot, directorul general al myRDLP, filiala locala a companiei franceze de externalizare a serviciilor de salarizare si administrare personal Rue de la Paye.

Alarmat de stirile internationale difuzate in presa franceza, Malot a venit in Romania in cursul acestei saptamani.

“In seara de 24 ianuarie, am mers in Piata Universitatii pentru a asista la aceste proteste si pentru a intelege nemultumirea celor aflati in strada. Pot sa afirm ca am fost victima dezinformarii presei franceze, nu am vazut nici revolutia la care ma asteptam, nici nu am asistat la vreun act de violenta. As vrea sa transmit si altor investitori care urmaresc desfasurarea evenimentelor prin intermediul presei, ca nu au niciun motiv de ingrijorare”, afirma Malot.

El adauga ca aceste evenimente nu vor stopa investitiile pe care compania si le-a propus pentru 2012 in Romania.

“Suntem pe cale sa lansam o noua platforma online adresata firmelor care doresc sa externalizeze administrarea personalului sau plata salariilor, pentru a reduce costurile si a se focusa pe activitatea principala a firmei. Analizam si posibilitatea de a deveni parteneri intr-una dintre firmele cu capital integral romanesc, strategie pe care o recomandam si altor investitori. Cred ca investitorii straini pot crea parteneriate mutual avantajoase, adaugand o infuzie de capital experientei si cunoasterii managerilor locali”.

Rue de la Paye este o companie franceza de externalizare a serviciilor de salarizare si administrare de personal lansata in urma cu zece ani. La finalul lui 2010, firma procesa plati pentru 4.000 de clienti din Franta, cu ajutorul unei echipe formata preponderent din romani.

Incepand cu 2009, Rue de la Paye a deschis o filiala in Romania, sub brandul myRDLP, care se adreseaza firmelor locale.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Rompetrol: Vremea buna creste consumul de carburanti