Compania de Drumuri a desemnat firma portugheza Soares da Costa castigatoare a licitatiei pentru constructia soselei de centura a orasului Tecuci (judetul Galati), de 7 km, cu o oferta de 49,01 milioane lei (11,27 milioane euro), potrivit Mediafax.
"Durata contractului este de 42 luni, din care 18 luni dureaza executia si 24 luni perioada de notificare a defectiunilor. Contractul va fi semnat dupa finalizarea perioadei de depunere a eventualelor contestatii", se arata intr-un comunicat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

Administratorul retelei de drumuri a anuntat, in septembrie 2011, ca a primit zece oferte pentru constructia centurii Tecuci. Printre ofertanti s-au numarat, pe langa compania portugheza, consortii si firme din Romania, Spania si Germania.

Soares da Costa este una dintre cele mai mari companii din domeniul constructiilor civile si lucrarilor publice din Portugalia.

Compania are birouri in SUA, Romania, Angola si Mozambique. Operatiunile din afara Portugaliei reprezinta peste jumatate din activitatile constructorului.

In Romania Soares da Costa a participat si la licitatiile pentru constructia tronsonului de autostrada Cermavoda-Medgidia, a centurii Mihailesti (judetul Giurgiu) si extinderea retelei de canalizare din Titu, Dambovita.

Sursa foto: Ministerul Transporturilor.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri